Oppgradert fotostudio

«Utstyr i verdensklasse»

Siden digitalkameraer kom på markedet har Inkognito holdt tritt med den fototekniske utviklingen. Vi ønsker og gi vår kunder det beste på markedet, og setter derfor strenge kvalitetskrav til oss selv.

Vi har valgt å satse på Phase One kamerasystemer, med et av verdens beste digitale bakstykker. Før kunne Phase One bakstykker kombineres med Hasselblad kameraer og optikk, men for noen år siden brøt Hasselblad og Phase One samarbeidet. Begge systemer er av høy kvalitet, men av hensyn til programvaren syntes vi fotografene hos Inkognito at Phase One var det beste alternativet. Derfor har vi valgt å kjøpe inn to stykk nye Phase One kameraer og bakstykker til våre to studioer i Hegdehaugsveien.

 Med utstyr i verdensklasse kreves en optikk som virkelig kan levere varene. Phase One samarbeider med Schneider, som leverer optisk kvalitet helt i verdenstoppen. Med nye Phase One XF kamerahus, 50 megapixel IQ3 bakstykker (med CMOS-sensor) og Schneider optikk er vårt kamerautstyr oppgradert til noe av det beste markedet har å by på. En viktig del av forbedringen er det dynamiske omfanget (forholdet mellom høylys og skygge) som nå er på hele 14 trinn. Fotografering med høy ISO har også blitt mye bedre med CMOS i stedet for CCD-standarden på gamle bakstykker. Skarphet og fargegjengiving er optimal. I tillegg har kamerahuset en rekke gode funksjoner, som live view, touch screen, HDR, stacking, m.m.

Med Phase One IQ3 50MP kan vi levere bildefiler på 150 megabyte. Dette tilfredsstiller alle behov innenfor reklamefotografering. Vi har blant annet fotografert bilder til bruk på store plakater i butikk og på lastebiler.

I tillegg til Phase One system har vi også den siste toppmodellen til Canon (1DX Mark ll). Dette er et kamerahus som dekker alle reportasjefotografers behov. Det har meget raske bildesekvenser og en god buffer. Eksempelvis kan du fotografere Usain Bolts 100 meter med 12 bilder i sekundet under hele løpet uten at kameraet stopper opp. 1DX Mark ll er meget allsidig, og med Canon sitt utvalg av ekstrautstyr lar det meste seg gjøre, til og med filming i høyoppløst 4K video med 50 bilder i sekundet. Slow motion video er også mulig, med 100 bilder i sekundet i full HD.

Phase One mellomformat og Canon reportasjekamera er en meget god kombo for Inkognito. Med dette utstyret er vi rustet til hva det skulle være og tilfredsstiller alle krav, både de vi setter til oss selv og de som forventes oppfylt av våre kvalitetsbevisste kunder.

Flere nyheter hos Inkognito

KONTAKT

Bestille oppdrag:

bestilling@inkognito.no

Distribusjon:

distribusjon@inkognito.no

Økonomi / faktura:

iselin@inkognito.no

Inkognito fakturamottak:

faktura@inkognito.no

 

 

ADRESSE

Telefon: 22 12 18 20
Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Postboks: 218 Bogstadveien,
0323 Oslo

© Inkognito AS