Nå blir produktbildene enda bedre

Nå også i 360 grader!

Vi oppgraderer stadig fotostudioene våre og har investert i utstyr som gjør at kvaliteten på produktbildene – packshots – blir enda bedre. Den nye fotoenheten er det mest allsidige automatiserte fotostudioet på markedet og gjør avansert produktfotografering enklere.

I denne enheten kan vi fotografere produktet i 360 grader.

På den måten kan brukeren selv rotere bildet og se objektet fra alle kanter.

Du kan vri, vende og zoome inn og få et helt realistisk inntrykk av detaljene. Driver du med netthandel eller presenterer produktene dine digitalt, gir dette gir kunden en opplevelse av nesten å kunne ta på varene.

Bildene kan frilegges og kopieres inn på en farget bakgrunn eller i en fotomontasje hvis man ønsker det i stedet.

Det er ingen begrensninger i oppløsningen på bildene. Det betyr at alle bilder kan brukes på trykk i magasiner, på store reklameplakater, eller på nett hvor kunden kan zoome tett på detaljene. Bestilles derimot bilder kun for nettbruk, er det begrensninger for bruk på trykk.

0%