Grafisk design & produksjon

Hvor produktet ditt blir kvalitetsjekket, signert og levert.

Det visuelle uttrykket er viktig for hvordan vi oppfatter innholdet. Det handler ikke om «stygt» eller «pent», men om formidling. God design kan forsterke budskapet ditt og gjøre at det når frem til riktig mottaker.

Noen ganger er du ute etter en stoppeffekt, andre ganger vil du vekke en følelse, eller bare gjøre budskapet ditt enkelt og lettfattelig.

Derfor har vi dyktige designere som gir innholdet en innpakning som kommuniserer det du vil si til den målgruppen du ønsker å nå.

Vi forener kreativitet og kvalitet.

Vi kan hjelpe deg med design av bøker, magasiner, brosjyrer, logoer, pakningsdesign, instoremateriell, illustrasjoner etc.

Produksjon

Da vi startet i 1986 var fokuset først og fremst på layout, repro/prepress og ferdigstilling av prosjekter til trykking. 30 år er gått, og vi har vokst. Men selv med flere avdelinger og større kreativt fokus, er kjerneområdet vårt fortsatt det samme.

Uten kompetente folk til å sette sammen de kreative elementene, gjøre etterarbeid og kvalitetssikring, hjelper det ikke om ideen og utførelsen er aldri så god. Dette siste leddet som består av høyt kvalifiserte hoder, bidrar til et sluttresultat som vi er stolte av å levere.

Inkognito er idag en av Norges største produsenter av kundeaviser, annonser, plakater og instore-materiell.

Arbeider

KONTAKT

Bestille oppdrag:

bestilling@inkognito.no

Distribusjon:

distribusjon@inkognito.no

Økonomi / faktura:

iselin@inkognito.no

Inkognito fakturamottak:

faktura@inkognito.no

 

 

ADRESSE

Telefon: 22 12 18 20
Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Postboks: 218 Bogstadveien,
0323 Oslo

© Inkognito AS