Om Inkognito

Inkognito utgjør et bredt og faglig sterkt team av kokker, stylister, fotografer, videofotografer, tekstforfattere, designere, strateger, digitale hoder og produksjon.

På huset har vi eget kjøkken, to fullt utstyrte fotostudioer og en takterrasse hvor vi også tar opptak utendørs. Vi holder til like bak Slottet med parkering i kjelleren og vareheis rett opp i studio.

Bak en omsetning på rundt 130 millioner årlig, sitter det en profesjonell og pålitelig gjeng.

Her produserer vi et stort antall informasjons- og kundeaviser, filmer om mat og kultur, i tillegg til bilder, oppskrifter og artikler om mat og drikke.  Vi leverer til store kunder innen dagligvarehandelen, til magasiner og dagspresse.

Det er viktig for oss å holde oss oppdatert på de siste trendene, men samtidig er grunnprinsippet vårt det samme som da vi begynte for 30 år siden; Vi skal levere kvalitet.
Om det er skrevet eller filmet, om det skal twitres, snappes eller likes på Instagram og Facebook, tilpasser vi budskapet til den det skal nå.

Noen av kundene våre har vært med oss nesten helt siden starten, men mange er også kommet til. Coop, Nortura, Tine og Grete Roede er blant dem som setter sin tillit til oss, men vi har plass til flere.

KONTAKT

Bestille oppdrag:

bestilling@inkognito.no

Distribusjon:

distribusjon@inkognito.no

Økonomi / faktura:

iselin@inkognito.no

Inkognito fakturamottak:

faktura@inkognito.no

 

 

ADRESSE

Telefon: 22 12 18 20
Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Postboks: 218 Bogstadveien,
0323 Oslo

© Inkognito AS